https://www.gpsas.net/

Ledig stilling

Servicetekniker

Er du glad i å skru?

Gass og Pusteservice trenger deg som er nysgjerrig og flink til å finne løsningene. Vi holder til i Drøbak i Frogn kommune, og har siden oppstarten i 2006 vokst jevnt. Våre kunder er blant andre yrkesdykkerfirmaer, brannvesen, sykehus, sportsdykkere og forsvaret. 

 

Hvorfor jobbe hos oss? 

Hos oss får du en spennende hverdag med varierende problemstillinger. Her er det rom for egenutvikling. Vi ønsker å satse på deg som er glad i å skru, og du vil få god opplæring. Hos oss blir du en del av et godt miljø med høyde under taket.  

 

Hva skal du gjøre? 

Som vår nye servicetekniker vil du være en del av både verkstedet og butikken. Du vil utføre service på pusteutstyr og div. elektriske systemer. Hverdagen vil også inneholde montering og pressing av slanger (Hydroscand).  

 

Hvem ser vi etter? 

Vi ser etter deg som er allsidig og løsningsorientert. Er nøyaktig og liker å levere med kvalitet. Det er viktig at du kan yte god service ovenfor kunder. Her må du klare å jobbe selvstendig med oppgaver på verkstedet. Førerkort klasse B er et krav.  

 

Om selskapet 

GPS er et serviceselskap rettet mot vedlikehold og sertifisering av dykkerutstyr, pustegassutstyr, kompressorer, trykkammeret osv. 

Bygging og utvikling av blant annet dykkerpaneler, gassblandepaneler og kompressorsystemer. 

 

I en bransje hvor sluttbrukernes sikkerhet er avhengig av at utstyret fungerer 100 %, har Gass og pusteservice AS bygget opp en virksomhet som ivaretar krav til sikkerhet og kvalitet i alle prosesser. 

 

Kontaktperson:

Michael Hansson

epsot: michael@gpsas.no

tlf: 48001387