Våre servicer

Luftprøver

Luftprøver er noe som må tas minimum en gang i året. Arbeidstilsynet krever det, og flere dykkerorganisasjoner anbefaler/krever at dette blir gjort oftere. Vi kan utføre denne prøven når vi er på stedet og gjør service, eller ved at vi sender en ren 3L kompositt flaske til kunde som fylles opp, og returneres til oss. Returen er spesialgods og må sendes som deretter. Gass og pusteservice har en avtale som tar hånd om dette. Bare ta kontakt ved retur så ordnes det.

Vi kan også ta prøve av lavtrykksanlegg, men da bare mens vi er på stedet.

Resultat av prøven sendes til ønsket e-post.

 

Draktservice

På vårt draktverksted utfører vi reparasjon, ombygging, trykktesting og tilpassing av alle typer drakter. Vi er autorisert på de fleste typer dykkedrakter, gassverndrakter og redningsdrakter.

Kalibrering

Kalibrering av instrumenter må foretas årlig, hver 6. måned eller en gang i måneden. Vi kan kalibrere en rekke typer måleinstrumenter for deg.

Panelservice

Vi tar service på ditt panel.

Dykkerpaneler, blandepaneler

boostere, kjølesystemer

membransystemer, banksystemer

dykke/kompressor containere

Kompressorservice

Vi utfører service og reparasjoner på alle merker. Vi har stort lager med reservedeler og filtre til Lenhardt & Wagner, Coltri, Revell og Compair m.fl. Fra eget verksted eller ute hos kunden, vi stiller opp døgnet rundt, året rundt.

Trykkammerservice

Vi tar service på alle typer trykkammer. Vi bygger om og skreddersyr kammer etter kundens ønsker og behov. Vi leverer også alt av tilhørende utstyr til kammer som f. eks.
Bibs-masker, brannslukkingsutstyr, kommunikasjon, med mer. 

Trykkprøving

Trykkprøving og oksygenrengjøring av alle godkjente flasketyper. Vi kan også oksygenrengjøre tilhørende kraner/ventiler. Vi har rekke produkter til salgs som benyttes ved inspeksjon og trykkprøving av flasker.

Ventilservice

Autorisert på ventilservice av sportsdykkerutstyr, arbeidsdykkerutstyr og røykdykkerutstyr av alle merker. Mye deler på lager for rask service av alle ventiler/kraner.
Konkurransedyktige priser og rask levering. Bygging og salg av testbenker og testutstyr.

Rebreatherservice

Service på de fleste rebreathere.